Hvordan virker matched betting?

Hva er egentlig matched betting og hvordan fungerer det?

Matched Betting er en spill strategi som går ut på å utnytte bookmakernes tilbud og bonuser for å oppnå garanterte gevinster. Dette betyr i praksis at vi setter penger både for og imot samme utfall. Hos bookmaker spiller vi FOR et spesifikt utfall av f.eks en fotballkamp og hos betting exchange spiller vi MOT det samme utfallet. Gevinsten kommer fra bonusen som tilbys fra bookmaker. Dette høres kanskje litt komplisert ut men jeg kan garantere deg at dersom du bruker noen minutter på å lese videre her på risikofritt så skal jeg forklare alt dette i detalj.

 

Hvor mye kan du tjene på matched betting?

matched betting er meget lønnsomt og om du bruker noen minutter hver dag til å sjekke tilbud og utnytte disse så vil du kunne tjene MINST 50.000kr iløpet av dine første 12 måneder. Det finnes mange tilbud og flere bonuser er i størrelsen 3000kr til 5000kr for nye kunder. Jeg vil presisere at dersom du bruker guiden her og følger våre tips så er dette snakk om garanterte gevinster. Det er altså ikke snakk om å måtte ha noe som helst kunnskap om fotball eller annet idrett. Her er det tallene som dikterer hva vi spiller på og ikke kunnskap eller magefølelse. Det overlater vi til gamblerne.  Du kan følge med i bloggen min der jeg beskriver hvordan jeg daglig utnytter diverse tilbud og hvor mye jeg tjener på disse.

 

Hvor mye penger trenger jeg å investere for å prøve matched betting?

Du kan starte med så lite som 100kr. Har du derimot anledning til å investere litt mer så vil du kunne tjene penger raskere. Litt enkelt kan vi si at jo mer du starter med jo fortere vil du kunne utnytte de største og mest lønnsomme bonusene. Det er imidlertid ingenting i veien for å starte med 100kr bare for å teste ut systemet og så heller “fylle på” når en ser hvor enkelt og profitabelt dette er.

 

Er matched betting lovlig?

Ja selvfølgelig. Alt du gjør er å utnytte deres tilbud og bonuser som de aktivt går ut med for å skaffe nye kunder og beholde eksisterende kunder. Dette er en bransje som tjener så gode penger at de kan leve med at noen utnytter deres tilbud for å oppnå garanterte gevinster. Du må være over 18år og spille i ditt eget navn.

 

Trenger jeg noen spesifikk kunnskap for å drive med matched betting?

Nei. Du vil lære alt du trenger for å drive matched betting her på risikofritt.com . Det er en fordel om du har litt kunnskap om tall , multiplikasjon og prosent regning men dette er ikke et krav. Og for de som ikke klarer eller er komfortable med å gjøre dette på egenhånd så hjelper jeg deg gjerne med absolutt alt fra valg av kamper, hvilke bonuser og tilbud du bør benytte og alt annet relatert til matched betting.

 

Hva koster denne tjenesten?

Jeg tar ikke betalt for denne tjenesten. Ingenting her på siden koster penger. Det eneste jeg ber om (ikke et krav) er at du bruker min link til  smarkets.com og oddsmonkey (Les videre her om hvorfor jeg selv bruker oddsmonkey og anbefaler alle denne tjenesten) når du ønsker å benytte disse. Da får jeg en liten belønning og det koster deg som kunde ingenting ekstra.