Kvalifiserende Spill

Qualifying bets eller kvalifiserende spill om du vil er den betegnelsen vi bruker for bets vi må gjøre for å motta gratisspill bonuser fra bookmakere som f.eks mrgreen og leovegas. Her er formålet å tape så lite som mulig for å kvalifisere for ett eller flere gratisspill.  Dette blir stort sett som følger:  Sett inn X kroner og omsett X til minimumsodds Y. Når dette er gjort og kampen du spilte på er ferdig så vil du motta din bonus ( gratisspill).

Her er strategien å minimere tapet for å få utbetalt bonusen i form av gratisspill. Her er et eksempel: Mrgreen tilbyr 2x 200kr gratisspill når du setter inn 250kr (NB ikke alle innskuddsmetoder gir bonus. LES Terms and Conditions)

 

 

 

Leser du Terms and conditions så ser du at minimums odds må være 1.8 . Du har 7 dager på deg til å bruke dine gratisspill og du vil bare beholde gevinsten fra ditt gratisspill og ikke innsatsen (Stake not returned) Det er også verdt å merke seg at du får 5 freespins  hver dag i 20 dager. Disse har også en verdi på  anslagsvis 50-100kr.

 

 

 

 

For å kvalifisere til disse 2 x 200kr gratisspillene så må vi spille for hele beløpet vi satte inn altså 250kr. Da setter jeg filteret på oddsmonkey til mrgreen og minimums odds på 1.8 og oddsmonkey finner den beste kampen som gir minst tap. Bruker du oddsmonkey som jeg sterkt anbefaler så er ratingen alt du trenger se etter. Jo høyere rating jo mindre tap får du på ditt kvalifiserende spill. Sjekk også at det under Avail. kolonnen er nok likviditet til at du får matched hele ditt bet. Har du begrenset med penger på smarkets så er det også en god ide å velge en kamp der oddsen ikke er for høy slik at du har dekning for liabilitien (det potensielle tapet på smarkets).

 

 

 

Som vist i oversikten fra oddsmonkey så har mrgreen veldig bra odds. Spiller du på Oostende-Antwerpen som vist øverst så taper du i praksis ingenting på ditt kvalifiserende spill. Jeg bruker kalkulatoren på oddsmonkey til å finne min lay stake slik at mitt tap på denne kampen blir det samme uavhengig av resultat.

Som du ser av kalkulatoren har jeg lagt inn 250kr som back stake. Jeg har lagt inn 1.86 back odds og 1.87 som lay odds. (Merk også at kalkulatoren i sin standard mode har en lay commission prosent på 5 som jeg har satt ned til 2 siden vi bruker smarkets) Ellers er oddsmonkey innrettet mot det engelske markedet og kalkulatoren tar utgangspunkt i £. Dette har selvfølgelig ingenting å si da tallene blir akkurat like i NOK.

 

 

 

Under Profit Breakdown ser du resultatet av det kvalifiserende spillet vi har lagt hos mrgreen. Vi taper altså 3.68kr uavhengig av resultat i kampen og vi oppnår 2 x 200kr gratisspill. Fra disse kan du regne med å innkassere ca 80% av freebet verdien dersom du spiller smart og følger risikofritts tips. I praksis blir dette at du betaler 3.68kr for å oppnå en gevinst på 200x 2 =400 x0.80 (estimert verdi) = 320kr.

Gå videre til gratisspill om du vil se hvordan jeg utnytter  mrgreens  2x 200kr gratisspill.