Mug Betting

Hva er mug betting?

mug betting er ett engelsk uttryk for å plassere ett spill hos bookmaker uten å ta del i en kampanje eller bonus som gir deg garantert gevinst. Du spiller altså bare uten at bookmaker har gitt deg en innskuddsbonus, gratisspill eller risikofritt spill.

Tanken bak dette er at bookmakerne har mulighet til å utelukke deg fra å ta del i tilbud eller i det hele tatt spille hos dem dersom de mistenker at du “utnytter” bonusene deres for å oppnå garanterte gevinster.

I teorien høres dette fornuftig ut. Dersom jeg drev min egen bookmaker side så ville iallefall jeg identifisert de spillerne som bare spilte hos meg når de fikk en bonus de kunne utnytte og selvfølgelig utelukket disse fra mine bonusordninger for ikke å tape penger på sikt.

Min erfaring gjennom 2 år med matched betting gjennom 50+ bookmaker kontoer er følgende:

2 kontoer har blitt “restricted”. Dette var 2 engelske bookmakere som jeg utnyttet for 10.000kr++ i freebets over en relativt kort periode.  Dette betydde i praksisat jeg fikk mailen som er pasted under :

 

og fra william hill:

 

Når det gjelder de 50 + andre kontoene så er disse aktive og fra de bookmakerne som tilbyr bonuser og kampanjer til eksisterende spillere (ikke alle er like flinke her) så er det ingenting som hindrer meg i å spille / utnytte deres tilbud. Disse inkluderer   Nordicbet, betsson, expekt, comeon, mobilebet, unibet , betway, bet365 og mange andre.
Felles for disse er et jeg ALDRI plasserer noen bets uten at de har en kampanje jeg kan utnytte
.
Men, om du synes mug betting høres fornuftig ut så kjør på. Bare pass på at du holder tapene små slik at det ikke påvirker ditt overskudd i betydelig grad.