Risikofrie Spill

Risikofrie spill er relativt like gratis spill og vi bruker  nesten den samme strategien som for gratis spill. Det er viktig å skille mellom risikofrie spill der innsatsen blir returnert som virkelige penger uten omsetningskrav ( nordicbet tilbyr ofte dette) kontra risikofrie spill der innsatsen blir returnert som et gratisspill (betser)

Hvorfor betyr det noe om pengene kommer som virkelige penger eller gratisspill?

I seksjonen for gratisspill så skriver jeg at vi sikter etter å oppnå 80% til 90% utbetaling fra et gratisspill. Dette betyr at får du et 500kr risikofritt spill returnert som et 500kr gratis spill så er dette i realiteten bare verdt 400kr-450kr. Dermed er ikke det risikofrie spillet helt risikofritt likevell.

En annen ting å ta hensyn til er om gevinsten fra ett risiko fritt spill kommer med noen videre begrensninger. I nordicbets vilkår står det blant annet at gevinster fra risikofrie spill må omsettes x 3 før gevinsten kan tas ut. Legg merke til at dette ikke står på selve tilbudet deres.

 

 

Du må derimot klikke deg ned til regler og vilkår hvor det klart kommer frem at gevinster vil ha omsetningskrav. Jeg sier ikke at dette er noe lureri fra Nordicbets side men det illustrerer bare viktigheten av å ALLTID lese regler og vilkår svært nøye før vi benytter oss av en kampanje.

 

 

Hva betyr dette for hvordan vi faktisk bruker vårt gratisspill?

La meg vise dette med et eksempel:

Som vist tidligere så ser vi etter en kamp med relativt høy odds og close match mellom bookmaker og exchange. Nedenfor kan du se de alternativene jeg får opp ved å sette filteret på oddsmonkey til   nordicbet og odds på 5+

 

Grunnen til at jeg har uthevet de 2 kampene er at den ene har høyest rating mens den andre har høyere odds. Det er alltid en avveining mellom høyere odds og mest close odds og for å se hva som er mest lønnsomt så sjekker jeg dette gjennom matchedbettingblogs kalkulator:

 

 

 

Som vi ser ovenfor så gir  høy odds kampen 418kr gevinst vs 408kr på den første.  Hadde gevinsten vært uten omsetningskrav så hadde vi valgt PSG kampen til høy odds da denne gir 10kr mer i fortjeneste. Men pga omsetningskravet på gevinsten så velger vi likevell  Bayern Munchen kampen.

 

 

 

Vi får altså  ett omsetningskrav på 8000kr mer ved å velge kampen som i utgangspunktet gir 10kr mer i gevinst.

Valget er dermed enkelt. Vi velger Bayern Munchen kampen og innkasserer gevinsten på 408kr